35. SREČANJE TAMBURAŠEV IN MANDOLINISTOV SLOVENIJE natisni

Tamburaši KUD Dobreč Dragatuš se bomo v nedeljo, 17. maja 2015, udeležili 35. srečanja tamburašev in mandolinistov Slovenije. Srečanje bo potekalo v Kulturnem domu v Laškem, s pričetkom ob 17. uri. Tokrat se bomo tamburaši predstavili s tremi klasičnimi skladbami in sicer:

Valček iz labodjega jezera (P. I. Čajkovski/arr.: Z. Mulić)

Ciganska uspavanka (Z. Mulić)

Uvertura iz opere Seviljski brivec (G. Rossini/arr.: Z. Mulić)

 

Srečanje bo tako kot vsako leto, tudi tokrat posnela RTV Slovenija. Ogled srečanja preko televizijski zaslonov, bo možen v začetku junija 2015 na RTV SLO 2. Kaj točno, pa bomo še sporočili :)

unnamed

 
VABLJENI NA OSREDNJO PRIREDITEV OB DNEVU UPORA PROTI OKUPATORJU natisni

 

Tamburaši KUD Dobreč, bomo v četrtek, 23. aprila 2015, ob 19.uri, nastopili na Osrednji prireditvi ob dnevu upora proti okupatorju in ob 70. obletnici zmage, osvoboditve in miru. Slavnostna govornica bo Violeta Tomič, poslanka v Državnem zboru RS. Skupaj z nami bo nastopil tudi Lovski pevski zbor ZLD Bele krajine, ki ga vodi Judita Ilenič.

Vabljeni v Kulturni dom v Črnomlju.

Vstop prost.

 

vabilo -dobreč 23. april 2015

 
NASTOP NA 23. LETNEM KONCERTU VOKALNE SKUPINE KRILA natisni

 

V soboto, 18. aprila 2015, bomo tamburaši gostovali pri naših prijateljih iz Ljubljane. Skupaj z Vokalno skupino Krila, pod vodstvom Mojce Lorber, bomo nastopili na njihovem že 23. letnem koncertu v Zavodu Sv. Stanislava v Šentvidu. Obeta se nam večer poln dobre slovenske glasbe! Tega vsekakor ne smete zamuditi. Mi se že veselimo!


2015 Krila vabilo 23 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 16